Web

Institut Guttmann - GNPT

L'Institut Guttmann 茅s una entitat dedicada a la neurorehabilitaci贸.
Institut guttmann edificio
Institut Guttmann

El problema

L'equip t猫cnic que s'encarrega de la plataforma GNPT constaten que l'eina 茅s molt dif铆cil de mantenir i d'escalar en un futur i decideixen dedicar esfor莽os en crear un backend nou per a la plataforma. Despr茅s d'analitzar diferents alternatives,聽decideixen que el millor 茅s dividir tota la l貌gica de backend en una arquitectura de microserveis.

Soluci贸

La proposta de Liquid Studio 茅s la construcci贸 d'una API REST que es composi de diferents microserveis que estiguin el m脿xim d'a茂llats per tal de millorar l'escalabilitat futura de l'aplicaci贸.

Es decideix utilitzar Lumen (Microframework derivat de laravel) per la implementaci贸 dels microserveis. Tamb茅 es decideix que l'especificaci贸 es far脿 utilitzant OpenAPI i Swagger com a interficie de documentaci贸 interactiva.

Resultats

El desenvolupament es va fer amb la supervisi贸 t猫cnica dels especialistes de Guttmann i es va finalitzar satisfact貌riament. Un cop finalitzada aquesta fase, es van desenvolupar una aplicaci贸 en Angular per administrar les dades d'aquest microservei i una aplicaci贸 de demostraci贸 que permet铆a utilitzar l'eina desde el punt de vista sanitari. El feedback del client va ser positiu i vem continuar col路laborant amb Guttmann en altres 谩rees

鈿★笍 Consigue la subvenci贸n del Kit Digital para digitalizar tu negocio. Saber m谩s.